Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Filial, Aleví A i Prebenjamí A, líders

10 Novembre 2015 Àngel Garreta
Un partit de l'Aleví A contra el Cornellà d'aquesta temporada Un partit de l'Aleví A contra el Cornellà d'aquesta temporada Jordi Batuecas

Arribant a mitjans de novembre, gairebé un quart de la competició regular ja s'ha disputat en la majoria de categories federades. Tres equips del CE Europa són els líders de les seves respectives lligues: l'Europa B, l'Aleví A i el Prebenjamí A.

El segon equip sènior de l'Europa, que milita a Segona Catalana, és el primer classificat empatat a punts (23) amb un històric de les categories modestes com és el Premià. El primer lloc dóna l'ascens directe a Primera Catalana i el segon lloc facilita la promoció d'ascens. El tercer classificat, la Unificació Llefià, es troba tres punts per sota (20). Quant a la ratxa de l'equip en les cinc darreres jornades, l'Europa ha sumat tres triomfs, un empat i una derrota. Durant el tram final del passat campionat i l'inici d'aquest el quadre dirigit per David Vilajoana havia arribat a estar 33 partits seguits de competició oficial de lliga sense perdre.


151110 base 1
Una imatge de l'Aleví A - Martinenc d'aquesta temporada / Foto: Jordi Batuecas

 

L'Aleví A de l'Europa, entrenat per Roger Navarro, milita a la Primera Divisió de la categoria. Amb sis partits disputats, és líder de la competició empatat a punts amb la Damm. El conjunt escapulat ha signat cinc triomfs i un empat, no cedint encara cap derrota. Per la seva banda, el Prebenjamí A -que milita a la categoria única federativa- suma 15 punts i està situat el primer de la taula empat amb el Santa Eulàlia. L'equip entrenat per Marc Rodríguez ha guanyat els cinc partits de lliga disputats fins a la data.


LES CLASSIFICACIONS ACTUALS DELS TRES LÍDERS
151110 base 2

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics