Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

El Cadet B suma un ple de victòries!

16 Febrer 2023 Àngel Garreta
Celebració a casa d'un dels 17 triomfs de la lliga Celebració a casa d'un dels 17 triomfs de la lliga Jordi Batuecas

El segon equip masculí cadet del club està signant una temporada brillant havent guanyat tots els partits disputats fins a la data.

El Cadet B, que milita al grup 1 de la Primera Divisió de la categoria, suma els 51 punts possibles del campionat, amb 88 gols a favor i 11 en contra, dotze punts per sobre del segon classificat, L'Hospitalet. Per parlar de la gran temporada de l'equip hem parlat amb el seu entrenador, Nil Capdevila.


Nil, com valores el tram de temporada disputat fins ara?
Estem molt contents de veure de quina manera entrena i competeix l'equip. De moment, més enllà dels resultats, estem veient allò que ens havíem proposat: un equip amb personalitat, autoexigent i solidari.

Fer 17 de 17 en victòries no és gens habitual al futbol o almenys en clubs que no són estructures de base que pengen d'equips de Primera Divisió. T'ha sorprès?
No ens ho esperàvem. Sempre hem intentat mostrar i transmetre ambició i mentalitat guanyadora, però ens sorprèn i enorgulleix tanta regularitat i constància. De totes maneres, estem preparant l'equip per quan les coses no vagin tan bé. Allà serà quan més presents hem d'estar. No ens podem acostumar a guanyar i deixar de valorar la dificultat de cada victòria.

Dur aquesta ratxa fica més pressió a l'equip o pel contrari és un element motivador pel que resta de lliga?
Ens vam proposar amb l'equip millorar els registres de la primera volta, cosa que és pràcticament impossible. Però intentarem acostar-nos-hi, seguint la mateixa recepta: respectar i donar-li importància al dia a dia. La responsabilitat més gran de l'equip ha de ser continuar aprenent i disfrutant.

Quin objectiu teníeu a principi de temporada? S'ha modificat l'objectiu arran de la gran ratxa de resultats?
El primer objectiu sempre és formatiu i no l'hem perdut de vista, al revés, és a través de la formació dels jugadors que es construeix i evoluciona l'equip. No obstant, des d'un primer moment vam ser conscients del bon nivell que hi havia a l'equip i teníem ganes de demostrar que podíem guanyar la lliga. Ara aquest segon objectiu s'ha fet, lògicament, més evident.

Creus que la generació d'aquest equip pot arribar a formar part del gruix de futurs equips juvenils o el Filial de l'entitat?
Hi ha molts bons jugadors i estic convençut que el club apostarà per ells i ells apostaran pel club. No podem saber quin límit tenen, ells són conscients de la dificultat que comporta cada nova etapa al club però estan preparats per explorar-ho. Segur que alguns els veurem molts més anys amb l'escapulada.

Quin creus que és el secret de l'èxit que dueu fins ara?
El secret és públic i és el talent dels jugadors. Ells són els protagonistes i nosaltres intentem acompanyar-los i ajudar-los a expressar la seva millor versió, tant individual com col•lectiva. El secret més gran és que estem a l'Europa: un club que cuida, protegeix i estima els jugadors del futbol base.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell