Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Comunicat oficial en relació a les noves equipacions com a visitant

20 Agost 2022 Redacció
Comunicat oficial Comunicat oficial

El Club Esportiu Europa comunica als socis un problema logístic i de disseny amb les noves equipacions com a visitant.

Comunicat oficial del CE Europa

Benvolguts socis i sòcies del CE Europa,

Com tots sabeu, aquesta tarda es disputa a la Nova Creu Alta un amistós Sabadell-Europa en què el Primer Equip escapulat haurà de vestir, per primer cop aquesta pretemporada, amb un color diferent al blanc i blau de la primera equipació donada la coincidència de colors amb l'equip local.

El club va rebre ahir, a darrer hora del vespre, la que havia de ser la nova equipació visitant de color groc i negre del nou proveidor de material esportiu, Adidas / FutbolEmotion. La samarreta rebuda, però, no es correspon amb el disseny aprovat pel club i presenta diversos errors en el seu model i estampació. De fet, la presentació de la primera equipació ja es va endarrerir en el seu moment perquè els dissenys d'Adidas no s'ajustaven al que el club havia demanat.

Donat el nul marge de reacció del qual es disposa de cara al partit d'aquesta tarda, el CE Europa ha decidit que la primera plantilla escapulada farà servir aquest model contra el Sabadell per a poder vestir amb la seva nova marca esportiva i no haver de recórrer a l'antic equipador, però avisem als nostres socis i sòcies que aquest no serà el disseny definitiu que s'haurà de fer servir durant la temporada, el qual s'anunciarà i es mostrarà quan arribi el model correcte.

Així mateix, donat aquest error i la corresponent manca d'indumentària visitant també per a la resta d'equips del club ja actius en amistosos de pretemporada, les diferents plantilles del CE Europa es veuen obligades, durant un temps, a haver de fer servir l'equipació groga de l'anterior marca esportiva fins que el subministrament de la nova roba sigui en el model i forma adequats i el número suficient d'equipacions per abastir totes les plantilles que es trobin en marxa o s'hi posin en els propers dies.

Durant aquesta pretemporada, els primers equips i els juvenils A masculí i femení ja han hagut de demanar als equips rivals un canvi de color de roba dels conjunts locals per poder jugar amb la roba blanca i blava d'Adidas, fins a la data l'única equipació disponible. Quan aquest canvi no ha estat possible, s'ha hagut de fer servir l'equipació groga de l'anterior marca esportiva.

Lamentem profundament aquest contratemps generat per tercers i que condicionarà la presència i marca de la roba esportiva durant els propers amistosos dels diferents equips. El club està en permanent contacte amb Adidas / FutbolEmotion per a intentar que l'equipador pugui resoldre aquests problemes el més aviat possible.

Atentament,
Junta Directiva del CE Europa

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics