Vives al tancament d'any!

11 Desembre 2021 Xavi de la Ossa
Montse celebra el tercer gol Montse celebra el tercer gol Xavi de la Ossa

El Juvenil A femení torna a sumar de tres al Nou Sardenya davant un Igualada que ha posat moltes complicacions (3-2).

Lliga · Jornada 11 · 11/12/21 · Nou Sardenya · 19:30 h.

EUROPA 3 - 2 IGUALADA

L'Europa segueix fent passes per a consolidar-se a la zona alta de la classificació i el Nou Sardenya ha suposat avançar en aquest objectiu. Davant, un bon Igualada que no ha posat les coses gens fàcils i un partit molt disputat que ha deixat els tres punts a casa. Un encontre que ha començat boig amb ocasions pels dos equips, començant per un xut de Neus, un mà a mà de Carlota amb Paula i un possible penal en sortida de pilota de l'Europa pel primer gol de l'Igualada.

Les escapulades no han defallit en el seu pla de partit i han mantingut el nivell mostrat des del principi. Minuts després d'encaixar el primer, un xut de Mariona ha relliscat de les mans de Nerea i Dani ha estat atenta per posar l'empat. Les gracienques han marcat el tercer abans d'arribar al descans. A l'afegit de la primera meitat Neus s'ha trobat amb la pilota dins l'àrea petita i ha afusellat per damunt per fer el 2-1.

A la represa l'Igualada ha gaudit d'una primera bona ocasió, però s'ha trobat amb una contundent resposta en forma de vaselina de Montse per fer el 3-1. Amb el matx decantat cap a la Vila de Gràcia, les locals han perdut en precisió i s'han trobat amb un bon nivell de les blaves, que han apujat el ritme per intentar aconseguir la remuntada. Poc després d'encaixar han gaudit d'una nova ocasió, però la pilota ha anat a fora. A la meitat de la segona part Anna Itziar ha engaltat un bon xut de falta que ha entrat per damunt de Paula.

Final de partit frenètic, amb dos equips competint per objectius diferents. L'Igualada ha pressionat de valent i l'Europa ha sabut aguantar bé el resultat i ha tingut encara dues ocasions més d'Angi per ampliar distàncies, tot i que el marcador no s'ha mogut més. Les escapulades aniran al camp de la Damm per tancar el 2021 en un partit clau per les aspiracions de la plantilla.

EUROPA: Paula, Mariona, Botello, Raquel, Cou, Neus, Sara, Paula L, Montse, Dani i Júlia... Han completat el partit i la convocatòria: Martina, Angi, Elena, Marina i Judit.

IGUALADA: Nerea, Anna Itziar, Aina, Lucia, Gina, Claudia, Carla, Carlota, Jana, Judith i Ana... Han completat el partit i la convocatòria: Ylenia, Laia i Marina Denisa.

ÀRBITRE: Xavier Montava Baque (Barcelona).

TARGETES: Anna Itziar, Ylenia i David -entrenador- (Igualada). Doble groga i vermella a Ana (Igualada).

GOLS: 0-1 (Carlota, 24'); 1-1 (Dani, 31'); 2-1 (Neus, 39'); 3-1 (Montse, 54'); 3-2 (Anna Itziar. 58').