Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Una reordenació dels districtes de Barcelona deixarà l'Europa dins Horta-Guinardó

28 Desembre 2020
El nou districte de Gràcia quedarà delimitat per la franja vermella El nou districte de Gràcia quedarà delimitat per la franja vermella

El nou pla urbanístic i de redisseny dels límits dels districtes, aprovat per l'Ajuntament, deixarà de fer l'Europa gracienc.

A partir del mes de gener, coincidint amb l'inici de l'any, l'Europa deixarà d'estar a Gràcia per entrar a formar part del districte d'Horta-Guinardó. S'afegiran a aquest districte el tram de carrers entre Providència, Pau Alsina, Camèlies i Sardenya, corresponents a l'estadi Nou Sardenya i als blocs de pisos i jardins que hi ha al costat, incloent el gratacels.

Al mapa superior, en la imatge que presideix l'article, es pot veure, de color vermell, la nova delimitació dels districtes. Els carrers i edificis amb un to de gris més clar (a l'esquerra) seguiran dins el barri de Camp d'En Grassot-Gràcia Nova, mentre que la part que afecta l'Europa passarà a estar al Baix Guinardó.

D'aquesta manera i molts anys després, l'Europa farà bona la dita de l'exalcalde Joan Clos, quan va lloar la nostra entitat referint-se a ella com "aquell històric club d'Horta".