Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Taina alça el títol de la IIIa edició del Sense Límits

23 Juny 2019 Redacció
L'equip campió, el Taina L'equip campió, el Taina Luís Miguel Santolaya

El passat divendres es va celebrar al Nou Sardenya la IIIa edició del torneig de futbol inclusiu Sense Límits en modalitat de futbol 7.

El torneig va tenir representació municipal gracienca i també directiva del club, amb la presència del president Víctor Martínez, el vicepresident Eduard Garreta i els directius Siscu Boj i Ramon Vergés. L'acte va tenir la veu de Josep Mari Bigas en la conducció per megafonia i tots els equips participants es van endur el seu record d'un torneig que es va consolidant.

Els amfitrions, l'Europa Acidh 'B' i l'Europa Acidh 'C' de Raül Carbonell van acollir al FC Taina i a la fundació Insercor de Cornellà per disputar el quadrangular en el que va acabar essent una festa de futbol, esportivitat i germanor. El sorteig realitzat in situ va enfrontar a les semifinals al FC Taina amb l'Europa Acidh 'C', que va concloure amb victòria dels de Sabadell per 6 a 1; per l'altra banda, Europa Acidh 'B' contra l'Insercor, amb un resultat de 4-2 a favor dels escapulats.

Els dos equips que no van superar les semifinals es van veure les cares per disputar-se el tercer i quart lloc. El partit va estar molt emocionant i igualat concloent amb empat a tres. A la tanda de penals, la portera del C, Elisabeth Terol va aturar 2 penals, quedant el bronze a casa. L'Europa Acidh B i el Taina es van veure les cares en una final d'infart molt renyida.

L'Europa B es va avançar al marcador gràcies a una jugada de córner. Els de Gràcia es van enrocar i rebutjar tots els atacs del Taina; quan estaven ja assaborint el triomf, un error dins l'àrea va salvar als visitants, que van empatar l'encontre provocant la resolució final als penals on la fortuna no va estar per part dels de casa i el Taina es va proclamar campió d'aquesta edició.


Resultats del torneig

SEMIFINALS

Taina 6 - Europa-ACIDH C 1
Europa- ACIDH B 4 - Insercor Cornellà 2

TERCER I QUART LLOC

Europa-ACIDH C 3 - Insercor Cornellà 3 (Europa per penals)

FINAL

Taina 1 - Europa-ACIDH B 1 (Taina per penals)