Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Per Tutatis! Vine al derbi!

22 Novembre 2016 Redacció
Tu ets la nostra poció màgica! Tu ets la nostra poció màgica! CE Europa

Quan més derrotats semblen, Astèrix i Obèlix surten victoriosos de la batalla gràcies a la poció màgica. Et necessitem al derbi!

És el gran derbi català després d’un Barcelona-Espanyol. Aquest diumenge 27 de novembre, al Nou Sardenya (12 hores), es veuen les cares Europa i Sant Andreu en un duel amb necessitats i urgències ben diferents. L’Europa no hi arriba en un bon moment de resultats i classificació, però com als contes d’Astèrix i Obèlix, quan més clara sembla la victòria rival, salta la sorpresa i amb la poció màgica els nostres herois guanyen la batalla.

És per això que el paper de l’afició és, en aquesta jornada, més important que mai. El departament de premsa del club s’ha inspirat en aquesta història per dibuixar l’entorn comunicatiu del derbi. L’Europa, ara mateix delicat, és l’Astèrix necessitat d’una poció que li proporcionaran els centenars de seguidors escapulats que es donaran cita a l’estadi i que es deixaran la gola per animar els graciencs. Sota l’etiqueta #PerTutatis a les xarxes socials, imitant un dels crits de guerra més coneguts d’aquesta sèrie d’aventures en còmic, es fa la difusió de la campanya fins arribar al proper diumenge.

Tutatis era de fet, en la mitologia, el defensor dels pobles, i això és el que Europa i Sant Andreu reivindiquen des de fa temps, la seva condició de pobles: la Vila de Gràcia i Sant Andreu de Palomar. Tutatis vetllarà per un derbi esportiu i on, més enllà del resultat, es busca reivindicar el paper actiu del futbol modest, ferit en els darrers anys però encara no tocat de mort. Durant tota la setmana, cada dia un personatge (o diversos) d'Astèrix i Obèlix aniran recordant, en xarxes socials, la importància que tu, gracienc i/o europeista, vinguis al derbi!

Els preus a taquilla es mantindran sense variació com en qualsevol jornada regular

Els interessats en veure el derbi passant per taquilla de l'estadi Nou Sardenya no veuran alterats els preus habituals d'un altre partit qualsevol de la temporada. Podeu consultar tota la llista de preus, descomptes i categories aquí.


161122 tutatis 1