Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Òscar Sielva deixa de ser jugador de l'Europa

25 Novembre 2016 Redacció
Sielva en una imatge de la seva estrena a casa contra el Manlleu Sielva en una imatge de la seva estrena a casa contra el Manlleu Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

La primera plantilla escapulada segueix definint canvis en la seva composició. Òscar Sielva ha deixat de formar-ne part aquesta tarda.

El cos tècnic del conjunt gracienc ha decidit donar la baixa a Sielva per motius esportius. El mig va arribar a l'Europa el dimecres 7 de setembre, amb la lliga començada, al costat de Dani Márquez i Javi Navarro, en una triple incorporació prèvia al partit de l'Europa a Olot, on el propi Sielva i Navarro van debutar oficialment a la segona part.

Sielva deixa de pertànyer a l'Europa després de 10 partits jugats, 8 d'ells com a titular, acumulant 612 minuts de joc i tres cartulines grogues. El del migcampista és el tercer moviment de la setmana després de la marxa voluntària de Jordi Cano i el fitxatge del també mig Gueri. Club i cos tècnic seguiran atents al mercat (que es tancarà el proper 31 de gener) per si es considera factible fer algun moviment més en el camí de l'equip per sortir de la zona baixa de la lliga.