Imprimir aquesta pàgina

L'Europa signa l'experiència de Josep Maria Gené per a la banqueta de l'Europa B

03 Juny 2020 Redacció
Josep Maria Gené Josep Maria Gené aejosepmariagene.com

El Filial del CE Europa a Segona Catalana ja té tècnic: Josep Maria Gené serà l'encarrega d'afrontar el sisè curs a la categoria.

El relleu de Carles Moya a la banqueta del segon equip sènior masculí de l'Europa ja té nom: L'experimentat Josep Maria Gené, especialista en la formació de joves esportistes, serà l'encarregat de dirigir l'equip la temporada 2020/2021. El nou tècnic té passat europeista en la seva joventut, donat que va formar part com a jugador precisament del segon equip amateur que tenia l'Europa arribant al club la temporada 1976/1977.

Gené és força conegut en el món del #futbolcat per haver creat un projecte personal i inèdit a casa nostra: la seva pròpia entitat de formació de talent (que rep el mateix nom) on donar sortida material a la formació de joves valors. De fet, durant una etapa breu, l'Associació Esportiva Josep Maria Gené va jugar de local al Camp de l'Àliga i fins i tot, a Lliga Nacional, va coincidir el seu juvenil A amb l'Europa.

Llicenciat en ciències econòmiques, Josep Maria Gené (Lleida, 13/10/1957) va ser jugador en etapa de base del Poal, La Salle Tarragona, FC Barcelona, RCD Espanyol, CE Europa i acabant la seva trajectòria, ja com a sènior, en diferents equips regionals lleidatans. Com a tècnic ha dirigit, a part de la seva pròpia entitat, el juvenil de la Montañesa (on es va estrenar a les banquetes) i l'Infantil A de la Damm. Arran d'aquí, va entrar a formar part del Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Futbol i, temps després, va entrar a la UE Lleida, que tot ajust havia signat un acord de base amb el Mollerussa cop equip 'trampolí' per a pujar jugadors. Gené va dirigir el Mollerussa a Primera Catalana.

És llavors quan decideix crear l'Associació Esportiva Josep Maria Gené (juliol del 1999). Precisament el seu llarg bagatge i acumulada experiència en l'entrenament de joves valors ha conformat el perfil per a entrenar el segon equip escapulat, un trampolí des d'on els futbolistes poden fer el salt al Primer Equip.


Tots els entrenadors de la història moderna del Filial (refundat l'any 2012)


Temporada 2012/2013: Casimiro Arellano
Temporades 2013/2014 a 2017/2018: David Vilajoana
Temporada 2018/2019: Agustín Peraita / Carles Moya
Temporada 2019/2020: Carles Moya
Temporada 2020/2021: Josep Maria Gené

 

Articles més recents relacionats per etiquetes