Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

L'Europa, millor visitant 2014/2015

11 Maig 2015 Àngel Garreta
Celebració d'un dels quatre gols al Guinardó Celebració d'un dels quatre gols al Guinardó Àngel Garreta

A una jornada pel final del campionat de lliga, el triomf escapulat al Guinardó assegura l'Europa com a millor visitant de la temporada. Els 35 punts a domicili que ha sumat el quadre gracienc ja no poden ser igualats i formen part d'una ratxa històrica de l'equip en la seva centenària trajectòria.

L'equip escapulat va sumar diumenge la seva desena victòria lluny del Nou Sardenya. En el total de 19 partits a domicili de la temporada, l'Europa presenta el balanç de 10 triomfs, 5 empats, 4 derrotes, 28 gols a favor, 18 en contra i els citats 35 punts totals. La Pobla de Mafumet, amb 33, és el segon club millor situat. L'equip escapulat és l'únic que ha arribat a 10 triomfs com a visitant.

En tot el 2015 la plantilla dirigida per Pedro Dólera no sap què és perdre a domicili. La darrera vegada que l'Europa va ensopegar en qualsevol competició (tampoc ha perdut en Copa Catalunya donat que ho ha jugat tot a casa) va ser el derbi contra la Montañesa a Nou Barris, a la primera volta de la lliga (16 de novembre). Des de llavors, el rendiment a camp contrari s'ha traduït en dotze jornades de lliga seguides sense encaixar derrota, la xifra més gran de la història de les lligues en què ha participat l'Europa des del 1907.