agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'Europa incorpora el lateral Ruben Canelada

Canelada amb la samarreta del club Canelada amb la samarreta del club Àngel Garreta

La primera plantilla gracienca segueix sumant reforços d'hivern, el darrer provinent del Badalona de Segona B i de zona defensiva.

Ruben Canelada Amador (Barcelona, 31 de març del 1987) és un lateral esquerrà amb àmplia experiència a la categoria de bronze. De fet, ha jugat a Segona B des del curs 2006/2007 ininterrompudament, passant per les files de l'Espanyol B, Gramenet, Sant Andreu, Olot i Badalona, darrer dels seus equips i d'on prové en aquest mercat d'hivern, havent militat les dues darreres temporades al també conjunt escapulat.

En total, Canelada suma 287 partits al tercer esglaó del futbol estatal i arriba amb 29 anys a l'Europa buscant els minuts que no ha trobat en la present temporada dins l'exigent plantilla badalonina. El jugador ha realitzat aquesta tarda el seu primer entrenament amb els nous companys i ha passat per sala de premsa per fer-se la foto oficial pels mitjans del club. El jugador, si els tècnics ho consideren convenient, ja podria debutar diumenge contra un dels seus exequips, l'Olot.