agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'Europa guarnirà Camèlies durant la Festa Major

L'Europa cada vegada més ficat dins les tradicions gracienques L'Europa cada vegada més ficat dins les tradicions gracienques Àngel Garreta (arxiu personal)

L'impuls social que està generant l'Europa els darrers mesos es veurà augmentat amb la participació dins la Festa Major de Gràcia.

Després de federar oficialment 'Els Ben Plantats' com a nova colla de Sant Medir gairebé 90 anys després, ara l'Europa donarà també el salt a la Festa Major i, des de mitjans d'agost de l'any 2017, s'encarregarà de guarnir i participar de la Festa com a carrer tallant el tram de Camèlies entre els carrers de Secretari Coloma i Sardenya.

Durant els dies d'activitat de la Festa Major, l'Europa organitzarà, com ja va fer l'any del seu Centenari a la Plaça Joanic, una sèrie d'activitats destinades a petits, grans i famílies. Hi haurà jocs i tradicions pròpies de festes, àpats populars, concerts de vespre, activitats esportives (com no podia ser d'altra manera) i un complet programa des del matí fins la nit.

La Comissió Social, impulsora d'aquesta i anteriors iniciatives, anirà donant forma al projecte i al programa durant els primers mesos del 2017. La participació de l'Europa dins la Festa Major s'anunciarà en un acte públic a mitjans de maig i que comptarà amb diferents autoritats, la Federació de Festa Major i representants de cada carrer participant.