Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Joel Coch es perdrà el que resta de temporada

Joel Coch en el partit Europa-Vilassar de la primera volta Joel Coch en el partit Europa-Vilassar de la primera volta Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El defensa Joel Coch, de baixa els dos darrers partits, serà operat demà divendres a la clínica Quirón per tractar el menisc de la cama esquerra.

El passat 26 de gener, durant l'entrenament de l'equip i en el moment de posar la cama a terra per recolzar-se a l'hora de xutar, Joel Coch es va lesionar el menisc intern. Després de dues setmanes de tractament i valoració si era convenient o no intervenció quirúrgica, finalment el futbolista passarà per quiròfan. Ho farà demà a les 13 hores per tal de cosir el menisc i s'estima que tindrà un temps de recuperació aproximat de 4 mesos.

Rojas, pendent de valoració final

El central escapulat, que es va lesionar en els darrers minuts del passat partit a Manlleu, va patir una luxació del turmell de la cama esquerra. En principi, pateix un esquinç de grau 3 però demà divendres es decidirà quin tipus de recuperació li proposen els metges i el termini de baixa.