Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Ignasi Senabre agafa les regnes del Primer Equip

21 Maig 2022 Redacció
Ignasi Senabre dirigit un partit del Juvenil A aquesta temporada Ignasi Senabre dirigit un partit del Juvenil A aquesta temporada Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

La primera plantilla masculina del club ja té nou entrenador: Ignasi Senabre, fins ara al Juvenil A, dirigrà l'equip a Tercera Divisió.

La direcció esportiva del club ha confiat en el treball de Senabre al capdavant del Juvenil A de Divisió d'Honor en les darreres dues temporades, on ha presentat unes xifres magnífiques situant l'equip a dalt, just per darrere de les principals potències del futbol.

Ignasi Senabre Bagur (Barcelona, 28/11/1989) va arribar fa dues temporades a l'Europa per a prendre el difícil relleu de Gonzalo Riutort a la banqueta del Juvenil A i en plena pandèmia de la Covid-19. La temporada passada va classificar l'equip per a la segona fase final pel títol i, enguany, ha situat l'equip a mitja taula després d'una remuntada sensacional des de l'inici de la lliga. L'equip escapulat quedarà classificat aquest cap de setmana com el 'primer dels modestos' per darrere de grans pedreres com Barcelona, Espanyol, Damm, Cornellà, Zaragoza, Mallorca o Girona.

No serà aquesta la primera vegada que Senabre dirigeixi un equip sènior amateur i tampoc que ho faci a Tercera Divisió. De fet, ja va coincidir contra l'Europa la temporada 2016/2017 dirigint el Sabadell B a #3div5. Prèviament havia dirigit la primera plantilla de la Gramenet a Primera Catalana. El tècnic agafa el relleu de Gerard Albadalejo com a màxim exponent tècnic de la primera plantilla del club.