Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Empat deixant un gran sabor de boca contra un rival de Segona B

30 Juliol 2015 Àngel Garreta
Rubi, un dels jugadors més destacats del duel Rubi, un dels jugadors més destacats del duel Àngel Garreta

Després de jugar el primer amistós de l'estiu a l'Armentera, l'Europa va superar el primer test de nivell. A l'Hospitalet, contra el conjunt local de Segona B, els de Poch es van mostrar superiors però el partit va acabar sense gols.

Amistós · 29/07/15 · 20 hores · Estadi de Futbol de l'Hospitalet · 400 espectadors
 
 L'HOSPITALET 0 - 0 EUROPA


No per tòpic és menys cert que els resultats i les aparents superioritats en pretemporada no serveixen de res, ni classifiquen per a cap competició. Bé és cert també que, posats a passar i viure el clàssic i necesari període de rodatge, deixa molt millor regust explicar els partits amb la bona imatge, joc i sensacions que va deixar l'Europa a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet.

Primera part

Gran primer temps escapulat, manant des de l'inici a domicili i gaudint d'una de les més clares ocasions del partit només començar. Nils robava la pilota, combinava ràpidament amb el jove Torrentbó qui, habilitant l'extrem escapulat a l'espai, deixava Nils amb metres per entrar a l'àrea. El seu xut, centrat, fàcil de blocar pel porter. La rèplica riberenca, tres mintus més tard, en una pilota centrada al segon pal on Ruben Carreras, de primeres, va posar a prova el porter escapulat Fer, qui va refusar el perill amb els punys.

A nivell de joc, sense ser brillant en pretemporada i en una fase tant inicial de l'estiu, l'Europa era clarament superior a un Hospi que gairebé no ha tornat a posar els peus a l'àrea escapulada. No es van registrar noves ocasions clares de perill sobre cap dels dos marcs, però la sensació que el petit dominava el gran era la general en arribar al descans.

Segona part

Amb dos equips gairebé renovats per complet (per l'Europa només van restar sobre la gespa Rubi i David López respecte la primera part), el ritme general del joc va baixar unes quantes marxes. Al minut 59 l'Europa va tenir opció de gol en una xilena de Poves dins l'àrea gran que va rebotar en el cos d'un defensa per acabar a córner.

Passat el minut 65 de joc l'Europa va tornar a agafar les regnes, jugant bàsicament en camp contrari i no patint gaires ensurts sobre la porteria defensada en aquesta ocasió per Gianni. No obstant, l'equip no va generar noves ocasions clares per trencar el zero a zero. Sobre el xiulet final, satisfacció escapulada i sensacions d'haver donat una gran imatge contra un equip que, com el propi Europa, està en ple rodatge.

La fitxa tècnica

L'HOSPITALET: Víctor, Dani Fernández, Èric Via, Aleix Coch, Aks, David Medina, Carreras, Miki Martínez, Boris, Xavi Puerto i Ruibal... També han jugat: Dani Segura, Javi Martínez, Óscar Sierra, Savall, Muñoz, Guzman, Ton Alcover, Roy Odiaka, Raúl Torres, David López i Lucas.

EUROPA: Fer (Gianni, 45'), Rubi, Alberto (Cano, 45'), David López (Lozano, 74'), Alegre (Dot, 45'), Uri (Prats, 45'), Josa (Padilla, 45'), Àlex Fernández (Fran Bea, 45'), Nils (Rovira, 45'), Pedro Bilbao (Montoro, 45') i Torrentbó (Poves, 45'). 

ÀRBITRE: José Emilio Sánchez Aparicio (Baix Llobregat) assistit per Ramon Molgo Hernando i Miguel Ángel Moreno Villaécija.

TARGETES: Grogues a Ton Alcover (l'Hospitalet) i a Àlex Fernández, Poves i Padilla (Europa).

GOLS: cap.

Incidències

Pels locals el partit ha servit de presentació de l'equip de cara al seu públic.

Per l'Europa no ha pogut formar part de la convocatòria el lesionat Guzman.

Partit disputat sota una agradable temperatura d'estiu, amb xafogor a l'inici i còmode temperatura al final. 

Segon amistós de la pretemporada de l'Europa.