El trofeu 'Sense Límits' escalfa motors

14 Setembre 2016 Àngel Garreta
Els màxims responsables (Europa, Fundació Europa i ACIDH) a la taula de ponents Els màxims responsables (Europa, Fundació Europa i ACIDH) a la taula de ponents Àngel Garreta

La sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya ha acollit aquesta tarda la presentació del trofeu 'Sense Límits' de futbol adaptat.

Al capdavant de la roda de premsa de presentació del trofeu han intervingut el sr. Jesús Turró (president de la Fundació Privada Esportiva Europa), el sr. Guillaume de Bode (president del Club Esportiu Europa), el sr. Ferran Morell (president d’ACIDH), el sr. Alberto Lacasta (regidor d’esports de Gràcia) i el sr. Pere Guardiola (president de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol).

La 'fila zero' d'autoritats i entitats ha comptat també amb representats de la Federació ACELL i la UFEC, organismes col·laboradors d'un trofeu que enfrontarà quatre equips: el PB Special Barça, l’AA Espanyol Special, el Cagliari Calcio 07 (de Sardenya) i el CE Europa-ACIDH, que actuarà com a amfitrió. La competició es disputarà el proper dimecres 21 de setembre a les 18.30 hores al Nou Sardenya. L'acte el presentarà, com a 'speaker' de luxe, l'actor i humorista Toni Albà.

El president de l'Europa ha obert l'acte desitjant veure "força gent el proper dimecres al partit", esperant que "aquests jugadors tant especials puguin gaudir de grans moments futbolístics i personals" i orgullós "de poder presentar un equip així. És un èxit social que espero que es pugui fer quelcom igual a la resta del país".

Per la seva banda, Jesús Turró, representant la Fundació PE Europa, ha afirmat que "per a la Fundació el més important són les persones. És un orgull fer aquest trofeu a casa nostra i segur que no serà l'últim i en veurem moltes més edicions". Turró també ha donat les gràcies a totes les entitats implicades per fer-ho possible.

El responsable d'ACIDH, Ferran Morell, ha destacat que la fundació que presideix és "un fundació gran, de 138 treballadors i més de 500 acollits. Som responsables de molta gent i també volem que, entre les seves activitats, puguin gaudir de l'esport. El nostre valor fundacional és que la gent sigui feliç, però ara toca jugar...i guanyar!".

Representant la Fundació de la Federació Catalana de Futbol, Pere Guardiola ha tirat de nostàlgia en l'inici de la seva molt aplaudida intervenció: "Jo vaig jugar aquí com jugador, quan el vell camp era de terra. Un dia d'any nou, per ser més exactes. Com a president del Vilassar també vaig patir molt a la llotja. Ara en aquesta sala de premsa s'està millor", va afegir en to d'humor. Guardiola creu que "el proper dimecres ho passarem bé. La Fundació de la Federació Catalana col·labora amb els àrbitres i els trofeus d'aquesta edició, però volem fer moltes més coses en el futur".

En aquest sentit, el representant de l'Ajuntament de Gràcia, Alberto Lacasta, afirma que aquest torneig necessita "el màxim suport, també des del Districte. Esperem que sigui una gran cita i que omplim el màxim possible el Nou Sardenya".

Cal destacar que també han assistit a l'acte representats d'entitats gracienques, penyistes de l'Europa, l'àrea social del club i els quatre capitans del Primer Equip escapulat: Cano, Alberto, Fran Bea i Rojas.