agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El sud-coreà Lee, reforç d'hivern

09 Gener 2020 Redacció
Lee, amb la samarreta escapulada en l'amistós contra el Manresa a Gràcia el passat 17 d'agost Lee, amb la samarreta escapulada en l'amistós contra el Manresa a Gràcia el passat 17 d'agost Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

La primera plantilla masculina del club es reforça amb un 'vell conegut', el sud-coreà Lee, qui ja va realitzar la pretemporada.

Els lents tràmits burocràtics per obtenir tots els papers i llicències oficials federatives per a la seva incorporació han impedit que Seong Woo Lee (Seúl, 11/07/92) s'hagi pogut incorporar abans a la disciplina gracienca, donat que el cos tècnic estava convençut de la seva incorporació i qualitat per a la plantilla des de la mateixa finalització de la pretemporada.

Ara, el defensa, de 27 anys i provinent del CF Incheon, podrà formar part de ple dret de la plantilla i competir des d'aquest mateix moment al campionat de lliga. El futbolista reforçarà la línia defensiva de l'equip, on pot actuar amb polivalència com a lateral per totes dues bandes.

Lee va debutar en partit amistós a l'Energia contra el Sants el passat 11 d'agost, entrant a la segona part. El jugador va estrenar-se a casa contra el Manresa dos partits després. Lee va seguir prenent part dels amistosos dels graciencs, fins a la data, al Feliu i Codina contra el juvenil de la Damm i de nou a Gràcia contra l'Horta. Va tancar pretemporada a Figueres, on va sortir dins l'equip titular. Després de tot aquest temps d'espera, Lee podrà finalment jugar de forma oficial. 


200109 lee 1