Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

El Juvenil A ja coneix el calendari

21 Setembre 2020 Redacció
Darrera imatge del Barcelona-Juvenil A en lliga. Els blaugranes, primers rivals a casa Darrera imatge del Barcelona-Juvenil A en lliga. Els blaugranes, primers rivals a casa Arxiu CE Europa (Fran Capell)

Com passa amb el Primer Equip, a Divisió d'Honor també es subdivideix el grup amb 10 equips per banda. L'Europa, al grup 3A.

Tot i que encara no s'ha definit com serà la fase final i el sistema de competició, el Juvenil A de l'Europa ja coneix, almenys, els rivals del seu subgrup de lliga i el calendari d'aquest primer tram de la competició. El conjunt escapulat segueix un any més dins el grup 3 de la Divisió d'Honor, enguany en la subdivisió 3A.

Tindrà com a rivals l'Atlético Villacarlos, Penya Arrabal, Espanyol, Damm, Mallorca, San Francisco, Barcelona, Girona i Cornellà. El conjunt escapulat debutarà en lliga a domicili, a camp del San Francisco, el proper 1 de novembre. El primer partit al Nou Sardenya serà el 8 de novembre contra el FC Barcelona.

Aquesta primera part del campionat acabarà el 7 de març amb un Damm-Europa. Podeu consultar en el següent enllaç el calendari complet.