Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Dólera: "portem molta càrrega i les cames pesen"

Dólera: "portem molta càrrega i les cames pesen" Dólera durant el partit contra el Castelldefels de Copa Catalunya

El tècnic escapulat va valorar ahir, a la finalització de l'encontre de segona eliminatòria de Copa Catalunya contra el Castelldefels, el paper de l'Europa en aquesta competició i l'evolució de l'equip arribats a l'equador de la seva particular pretemporada i preparació física i tàctica.

Pel que fa al partit, Dólera creu que "a difierència del dia de l'Espanyol, ens hem precipitat amb la pilota i hem necessitat una mica més de calma. També és cert que portem molta càrrega física i les cames pesen a aquestes altures". Segons l'entrenador "els dos equips hem entrat freds al partit. El Castelldefels sense la pilota es defensa bé". Per a Dólera "al darrer quart d'hora hem treballat molt bé i això que hi havia molts canvis. De moment estem treballant amb diferents combinacions d'equip, segons el rival, ficant els canvis que hem cregut oportuns. Alguns, però, a nivell físic estan per sobre dels altres, però volem que la plantilla pugui competir, que això és molt llarg".

Quant a l'evolució general de l'equip, l'entrenador afirma que "de mica en mica anem aconseguint el que volem. Per lògica, uns jugadors tenen diferents conceptes del joc que volem més assumits que altres, principalment més que no pas els nous. És normal i de mica en mica tot s'ajustarà. Encara ens queda millorar molt, com és evident, però poc a poc".