Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

QUIN FESTIVAL DE GOLS!


>> Una crònica de David Bley 

Europa 12 - Lions 0

Victòria inapel·lable del Filial

Els escapulats signen un partit molt seriós per aconseguir un triomf amb un marcador d’escàndol i protagonitzant la major golejada de la lliga fins la data. El rival paga els ‘plats trencats’ per la derrota gracienca de la setmana anterior. L'Europa B s'ha rescabalat amb una dotzena!... una xifra que no entra dins el marcador digital principal de l'estadi!
 
L’Europa arribava al duel contra els Lions després d’una setmana convulsa per haver perdut el primer partit de la temporada contra el Monopol la setmana passada. Els jugadors volien reivindicar-se i demostrar que estar al capdavant de la classificació no és cap coincidència. L’inici gracienc va ser un vendaval d’ocasions i joc ofensiu. Portant la iniciativa del joc i buscant ràpidament el desbordament de Carlos i Genís pels extrems i la potència de Lucho a la davantera.
 
Víctor i Carlos Chipantasi posant el colofó a l’atac entrant des de segona línia i oferint un reguitzell folgat de passades interiors. La primera meitat va acabar amb un contundent 8 a 0, gols obra de Carlos, Kevin, Dani Cuadrado, que en va poder fer un altre si hagués anotat un penal, i Genís Blasco, l’estrella de la tarda en fer 7 gols, rècord sensacional per a un jugador que es troba en un estat dolç.
 
La represa va començar amb un ritme un pèl més baix i perquè el Lions va avançar la línia defensiva obstaculitzant la circulació interna escapulada. Tot i això, el domini del Filial va ser incontestable i el matx es va resoldre amb 4 gols més. Carlos Chipantasi s’uniria al festival de Genís. Amb aquesta victòria rotunda l’Europa es posa en segona posició a 3 punts del líder, l’Olympia.

Fitxa Partit
Lliga · J7 · (03/11/13
)

EUROPA: Joan, Dani (Michael, 54'), Josep (David Bley, 54'), Kevin, Yusuke, Antonio, Víctor, Carlos Chipantasi (Dadi, 59'), Carlos (Pons, 59'), Lucho i Genís.
 
LIONS: Martí, David, Masra, Nicolás-Miguel (Ignacio, 59'), Borja, Ignasi, Erik, Robert, Antonio, Carlos (Gonçal, 75') i Sergi (Mateo, 59').
 
GOLS: 1-0 (Carlos, 9'); 2-0 (David -pp-, 12'); 3-0 (Kevin, 23'); 4-0 (Genís, 27'); 5-0 (Genís, 33'); 6-0 (Genís, 38'); 7-0 (Genís, 42'); 8-0 (Dani, 45'); 9-0 (Carlos Chipantasi, 54'); 10-0 (Genís, 58'); 11-0 (Genís, 65'); 12-0 (Genís, 88').
 

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

>>> Fotos: Jordi Freixenet