Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

L'EUROPA TINDRÀ UN PROGRAMA 100% PROPI A BTV

El club dóna el salt a la TV

Xarxes Socials

La propera temporada l'Europa entrarà als domicilis dels seus socis i aficionats mitjançant la televisió. L'entitat escapulada i la direcció executiva de Barcelona Televisió (BTV) han arribat a un acord per incloure un programa setmanal d'una hora de durada sobre la vida del club. S'emetrà tots els dilluns a la nit i serà presentat pel periodista esportiu Marcos Arizmendi.

 

Després d'una breu aventura a les ones de ràdio (un any i mig) a Ràdio Gràcia, l'Europa dóna ara el salt a la TV. El tractament, profund, rigorós i dedicat que dóna BTV al futbol català barceloní, amb especial atenció i cura els darrers anys, desembocarà ara en un espai propi pel club modest més important de la ciutat, l'Europa.

 

El repàs del partit de lliga del cap de setmana, l'actualitat dels diferents estaments i seccions del club i també el debat i les entrevistes tindran lloc en aquest espai que s'estrenarà el proper setembre de l'any 2013 coincidint amb la nova programació de temporada. L'acord és per un mínim de dos anys.