Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Rivals 2015/2016: San Fernando (part 1)

Moment del sorteig del play-off Moment del sorteig del play-off Ignasi Trapero

Hi ha tres coses que m'agrada veure tranquil·lament cada any per televisió (o "televisió", si tenim en compte que faig servir més la pantalla de l'ordinador que la que tinc davant el sofà): El Polònia, els dijous (és sagrat, i demano silenci a casa), Eurovisió i, des de fa uns anys, els sortejos del play-off d'ascens.

PLAY-OFF · 1/4 F (anada) · SAN FERNANDO - EUROPA · 22 de maig · 19 hores · Estadio Iberoamericano


"Costums"

Mira que aquella gent ho fa més aviat regular, i és una cosa insípida i sense gaire història. Uns senyors que treuen boles 'd'Ou Kinder' d'un bol de fer amanides. Però té alguna cosa especial. És maco. Ja m'agradava quan no hi era l'Europa, però és que des que el nom del nostre club és dins d'una de les boletes, encara em fascina més. Dilluns passat vaig gaudir com un crio de teta veient el tema aquest de l'extracció, i tan de bo m'ho pugui tornar a passar igual de bé d'aquí a dos dilluns, amb l'Europa un altre cop present al següent sorteig.

Per això, però, caldrà superar el San Fernando. Un equip del que dilluns no en sabíem absolutament res, i del que ja n'hem pogut conèixer alguna coseta. Tant de bo (i confio absolutament que així serà), el nostre cos tècnic sàpiga d'ells més que jo. Perquè no sé si juguen amb quatre defenses, amb vuit, o si fan servir el mitjapunta de porter perquè van sobrats de qualitat. No en tinc ni idea. L'únic que sé és que la temporada passada van posar contra les cordes a la Pobla de Mafumet i, perdoneu, però això m'espanta un punt. La Pobla era un equip que sempre em feia una mandra especial per aquella dificultat que ens posaven. Mira que han jugat bé contra nosaltres, i fins i tot hem vist algun partidàs, però sabia que quan s'acostava un partit contra ells, seria difícil. I contra el San Fernando tinc la mateixa sensació.

A més, el viatge és llarg i ben segur que farà una calor de nassos. Però sigui com sigui, tant com ens ha costat arribar fins aquí, el mínim que podem fer és gaudir-ho. I segur que serà mantenint esperança de passar fins al darrer segon del partit de tornada. Diumenge a la tarda tenim el que, fins ara, haurà estat el partit més important de la temporada. L'equip que va passar del dissetè lloc al play-off, segur que sabrà afrontar-lo a l'alçada. Només demanem una cosa. Que no abusin de les fotos a Twitter i Instagram si fan una parada tècnica per fer unes tapes. Que no som de pedra.

 

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell