Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La Prèvia: Desplaçament exigent

La Prèvia: Desplaçament exigent Taules (0-0) l'any passat pel Primer Equip a Figueres

Dos dels equips de 'La Prèvia' ja es troben en marxa. El Primer Equip afrontarà demà el seu primer desplaçament, davant el potent Figueres. Per la seva banda, i també en dissabte, el Juvenil A estrenarà un nou curs a la Lliga Nacional i també a domicili, visitant el Manlleu.

A Tercera Divisió tothom ha etiquetat el Figueres-Europa com un 'duel de galls' de la categoria. Tots dos equips buscaran en la segona jornada la primera victòria, donat que el Figueres va perdre a Rubí en l'estrena de la lliga i l'Europa va empatar sense gols amb el Terrassa. Pels escapulats, Alberto, sancionat en el primer partit de lliga, tornarà a estar a disposició per la convocatòria. Baixa segura encara la del porter Sergio i també Víctor Duran, lesionat en l'estrena del campionat. Tots els jugadors disponibles viatjaran a Figueres i el tècnic decidirà a Vilatenim els 16 convocats.

Dues hores abans que el Primer Equip s'estrenarà en lliga el Juvenil A, a les cinc de la tarda a Manlleu, davant un dels equips aspirants dins la Lliga Nacional juvenil. Els jugadors que havien fet la pretemporada amb el conjunt de Tercera Divisió ja fa dies que estan a disposició del tècnic Òscar Sanchís per formar part de la convocatòria per l'estrena d'un campionat que s'afronta amb l'objectiu d'estar a la zona alta.

LA PRÈVIA · CAMPIONAT DE LLIGA
30 d'agost del 2014

>>> PRIMER EQUIP <<<

FIGUERES - EUROPA

Jornada, Data i Hora
Jornada 2 · 30/08/14 · 19 hores
Municipal de Vilatenim

Àrbitre
Óscar Sánchez Arias (Osona)

Preus
General · 10€

Seguiment en directe
A Twitter ( @ceeuropa ) a partir de les 18:30 hores aproximadament
__________________________________

>>> JUVENIL A <<<

MANLLEU - EUROPA

Jornada, Data i Hora
Jornada 1 · 30/08/14 · 17 hores
Municipal de Manlleu

Àrbitre
Víctor Manuel Sánchez Rico (Baix Llobregat)

Seguiment
A Twitter ( @europabase ) resultat en finalitzar el partit

acidH TEB SpecialOlympics