Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La Prèvia de filials i juvenils: 26 i 27 de novembre

La Prèvia La Prèvia CE Europa

La Prèvia dels partits de lliga dels filials i juvenils masculí i femení es pot consultar en aquest article.

 

FILIAL MASCULÍ: El Catllar - Europa

  Primera Catalana grup 3

  Diumenge 27 de novembre | 12 hores

5€ Socis CE Europa

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenador Jonathan Ruiz: "Després de la victòria del cap de setmana passat l'equip en vol més. És un grup ambiciós i vol sumar fora de casa, on encara no hem aconseguit cap victòria i és un objectiu que el grup té en ment. Anem a un camp molt complicat i haurem d'estar molt concentrats si el que volem és sumar els tres punts".

 

FILIAL FEMENÍ: PB Barcino - Europa

  Segona Catalana grup 4

  Diumenge 27 de novembre | 14 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenadora Sara Mérida: "L'equip ve d'un partit molt intens i exigent a nivell físic i tàctic on vam saber resoldre amb èxit. Duem una setmana ben treballada, millorant i corregint errors i reforçant els punts forts de l'equip. El Barcino ens posarà les coses difícils i hem d'estar atentes, ja que serà el primer partit que jugarem com a visitants en aquesta lliga. Hem d'estar estables emocionalment per exposar el nostre joc".

 

JUVENIL A MASCULÍ: Europa - Sabadell

  Divisió d'Honor grup 3

  Diumenge 27 de novembre | 17:30 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram.

Valoració: Després d'unes duríssimes jornades inicials de campionat, l'equip ha enllaçat per primera vegada dues jornades seguides sense perdre i ha aconseguit sumar 4 dels darrers 6 punts de la lliga per aferrar-se matemàticament a les opcions de sortir del pou. La visita del Sabadell serà una prova de foc de consolidació de la petita reacció de l'equip.

 

JUVENIL A FEMENÍ: Manu Lanzarote - Europa

  Preferent

  Dissabte 26 de novembre | 18 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenadora Nany Haces: "Els 7 primers equips estem concentrats en 3 punts i és dels anys més ajustats entre posicions altes i baixes. És una lliga dura i competitiva on no hi ha rival fàcil. Terrassa serà una plaça complicada contra un Manu Lanzarote que necessita puntuar. Han canviat d'entrenador aquesta setmana i ja sabem al futbol que sempre és un 'handicat' afegit pel rival. Volem tornar a les sensacions del bon joc de la setmana passada però intentant no patir fins els últims minuts per fer gol".

 

acidH TEB SpecialOlympics