Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La Prèvia de filials i juvenils: 21 i 22 de gener

La Prèvia La Prèvia CE Europa

La Prèvia dels partits de lliga dels filials i juvenils masculí i femení es pot consultar en aquest article.

 

FILIAL MASCULÍ: Vilanova - Europa

  Primera Catalana grup 3

  Diumenge 22 de gener | 17 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenador Jonathan Ruiz: "Viurem el segon desplaçament seguit del calendari, un factor que sempre és complicat. El Vilanova és un rival que té una proposta mereixedora de més punts a la classificació. És un equip que, sens dubte, anirà a més. Nosaltres arribem amb bones sensacions a nivell ofensiu, però haurem d'estar molt concentrats en defensa si volem assolir la tercera victòria fora de casa".

 

FILIAL FEMENÍ: Albirrojita - Europa

  Segona Catalana grup 4

  Diumenge 22 de gener | 16 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenadora Sara Mérida: "Malgrat les moltes interrupcions del calendari hem seguit treballant per a tenir un grup de jugadores més madur i amb l'objectiu encara més clar. Esperem amb molt desig que arribi diumenge per competir davant l'Albirrojita de Catalunya. Esperem un equip dur en defensa que ens esperarà al seu camp. La idea del nostre joc és arribar a camp contrari i allà generar avantatges oportunes per endur-nos el partit".

 

JUVENIL A MASCULÍ: Europa - Zaragoza

  Divisió d'Honor grup 3

  Dissabte 21 de gener | 17:30 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram.

Valoració prèvia: Malgrat la derrota, la bona imatge que va deixar l'Europa al camp del líder, el Barça, especialment en una primerea meitat dominadora i on podria haver anat amb més d'un gol a favor al descans d'haver aprofitat les ocasions, és el factor que motiva l'equip i indica que es troba en un camí correcte per intentar sortir del pou i aconseguir la permanència. Aquest dissabte, al Nou Sardenya, un partit clau contra el Zaragoza.

 

JUVENIL A FEMENÍ: Europa - Fontsanta

  Preferent

  Dissabte 21 de gener | 19:45 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenadora Nany Haces: "Arribem al partit amb bones sensacions dels dos duels anteriors. El duel contra la Fontsanta serà un xoc de trens, donat que és un dels millors equips de la categoria. Són verticals i dominadores de les transicions amb gent ràpida. Destaquen per la seva intensitat en tots els partits. Enguany veiem que mantenir-se a la zona alta està molt car. Volem seguir demostrant que estem en línia ascendent".

 

acidH TEB SpecialOlympics