Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La Prèvia de filials i juvenils: 19 i 20 de novembre

La Prèvia La Prèvia CE Europa

La Prèvia dels partits de lliga dels filials i juvenils masculí i femení es pot consultar en aquest article.

 

FILIAL MASCULÍ: Europa - Cambrils

  Primera Catalana grup 3

  Diumenge 20 de novembre | 11:30 hores

10€ General

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenador Jonathan Ruiz: "Rebem un equip que té les coses molt clares a nivell de joc, molt ordenat i que comet molt poques errades. Nosaltres arribem amb moltes ganes de tornar a sumar de 3 i som conscients que, per a que això arribi, hem d'augmentar el nivell de concentració i mostrar-nos competitius en totes les facetes del joc. Considero que venim treballant molt bé i és qüestió de temps que els resultats positius arribin".

 

FILIAL FEMENÍ: Europa - Barceloneta

  Segona Catalana grup 4

  Diumenge 20 de novembre | 19:30 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenadora Sara Mérida: "L'equip té moltes ganes d'agafar la competició ja que la setmana passada vam descansar. Les jugadores volen agafar ritme i regularitat i és el cap de setmana perfecte per fer-ho contra un rival que ara mateix té un punt més que nosaltres i un rival directe com és la Barceloneta. Serà un nou repte i l'equip ho afagarà amb moltes ganes".

 

JUVENIL A MASCULÍ: Fundació Grama - Europa

  Divisió d'Honor grup 3

  Diumenge 20 de novembre | 11:45 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram.

L'equip afronta aquest partit amb el director esportiu Josep Maria Gené assumint la banqueta temporalment a falta de designació d'un nou entrenador.

 

JUVENIL A FEMENÍ: Europa - Vic Riuprimer

  Preferent

  Diumenge 20 de novembre | 17 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenadora Nany Haces: "Afrontem un partit trampa a casa, després d’una dolorosa derrota a Reus, contra un Vic que sempre competeix bé contra els de dalt. Ha empatat contra Sangra i Santa Susanna i ha perdut només 1-0 contra Igualada i als minuts finals. Més enllà del rival, nosaltres necessitem recuperar sensacions dins una jornada on torna a haver-hi enfrontaments directes. Hem d’oblidar la setmana passada per centrar-nos en entrar bé al partit. Elles tenen gent física que ens competiran totes les segones accions i hem d’estar a l’altura contra un mister com és Jou, que ens coneix molt i que vindrà amb les idees molt clares de voler puntuar al Sardenya".

 

acidH TEB SpecialOlympics