Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La prèvia: 22 de maig

La prèvia La prèvia CE Europa

La Prèvia dels partits més destacats del cap de setmana dels principals equips es pot consultar en aquest article.

 

FILIAL: Europa - Escola de Futbol Barberà

  Segona Catalana grup V

  Diumenge 22 de maig | 19:30 hores

En directe a @ceeuropa a Twitter

Declaracions prèvies del tècnic Josep Maria Gené: "Partit transcendent entre dos equips que lluiten per objectius oposats. Pel Barberà és un matx especial perquè necessita puntuar per aferrar-se a la permanència i per nosaltres assolir una victòria és ser campions i tancar l'objectiu proposat des de l'inici de temporada. Partit disputat i competit. Estem orientats a assolir aquest repte que ens permeti tancar de manera definitiva el títol".

 

JUVENIL A MASCULÍ:  Damm - Europa

Divisió d'Honor grup III

  Diumenge 22 de maig | 18:30 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i a Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenador Ignasi Senabre: "Partit molt atractiu per acabar una temporada un altre cop molt exitosa del Juvenil A. Juguem els dos equips que més hem evolucionat durant l'any, ells porten 13 partits sense perdre i nosaltres 11, tenim formes diferents d'enfocar els encontres i haurem de ser capaços de contrarestar la seva sortida de pilota perquè ells acumulen molta gent per dins. Haurem d'estar atents a molts perfils de jugadors que ens poden fer molt mal. Intentarem portar el matx al nostre terreny amb una pressió molt alta, buscant ser molt agressius i amb atacs molt ràpids i verticals".

 

JUVENIL A FEMENÍ: Vic Riuprimer - Europa

Preferent

  Diumenge 22 de maig | 16:00 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i a Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenadora Nany Haces: "Últim partit de lliga contra un Vic que tot i que no es juga res, des de l'arribada del nou míster no ha deixat de puntuar i de competir contra els equips de la zona alta. Damm i Fontsanta s'han deixat punts contra elles en les últimes jornades. Anem amb molt de respecte, però amb ganes de tancar l'any amb una festa amb l'afició. Volem estar a l'altura també de la gent que ens ha acompanyat cada dia durant les 30 jornades del campionat".

 

acidH TEB SpecialOlympics