Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

En marxa el Primer Equip

En marxa el Primer Equip Primera foto 'de família' 2014/2015

Una temporada més el Primer Equip del CE Europa es va posar en marxa. Ho va fer ahir a la tarda al Nou Sardenya en la primera sessió d'entrenament. Una jornada que va venir acompanyada d'una petita presentació de tots els jugadors i l'staff tècnic de la plantilla gracienca. 

Un a un, des de l'utiller, delegat, preparadors físics, jugadors juvenils a prova, renovats i noves incorporacions, van ser presentats per Ramon Palau, un dels dos 'speakers' habituals del Nou Sardenya, al públic i socis assistents. Un cop amb tots els membres del Primer Equip sobre la gespa, va ser el torn d'intervenció del capità de la darrera temporada, Àlex Cano, del tècnic, Pedro Dólera i del president, Guillaume de Bode.

Després d'una informal fotografia de família com a record del dia d'inici de pretemporada, va arribar el torn de les primeres sessions físiques. Un total de 24 futbolistes faran la pretemporada: els 20 de ple dret de la primera plantilla i quatre juvenils a prova. Aquesta setmana, encara sencera d'entrenaments al Nou Sardenya abans de les obres, hi haurà dobles sessions a partir d'avui dimarts i fins divendres.

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell