Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions
Articles filtrats per data: Juliol 2016 - ceeuropa.cat
Diumenge, 31 Juliol 2016 22:27

'KO' inesperat

El primer partit de la pretemporada al Nou Sardenya i primer de caràcter oficial s'ha tancat amb una sorpresa del Masnou, guanyant 1-2.

Publicat a Notícies
Dissabte, 30 Juliol 2016 00:26

Vuit gols en el segon test d'estiu

L'Europa es va imposar a l'Armentera per 0-8 en un partit d'entrenament jugat dins l'estada de tres dies a l'Alt Empordà.

Publicat a Notícies
Divendres, 29 Juliol 2016 00:01

Actualitzats els partits de pretemporada

La secció de partits de pretemporada del portal web oficial de l'Europa ha patit, en les darreres hores, modificacions de partits i horaris d'agost.

Publicat a Notícies

L'Europa segueix amb la seva política d'acords d'entrades a cinc euros per a socis i ja ha arribat a un pacte amb Júpiter, Figueres i Vilassar de Mar.

Publicat a Notícies

Els diferents torns de participació del Campus d'Estiu i els equips formats es van fer fotografies de grup que el club posa a disposició.

Publicat a Notícies

La Junta Directiva, en nom del CE Europa, lamenta la pèrdua de qui va ser president del RCD Espanyol de Barcelona, Ramon Condal i Escudé.

Publicat a Notícies
Dimecres, 27 Juliol 2016 08:40

La plantilla del Juvenil A

El Juvenil A de l'Europa va tornar ahir als entrenaments amb la plantilla perfilada en un any de renovació per encarar la Lliga Nacional.

Publicat a Notícies
Dimarts, 26 Juliol 2016 23:28

El Juvenil A, en marxa

El Juvenil A de l'Europa ha tornar aquest vespre als entrenaments en la primera sessió preparatòria dels jugadors sobre la gespa del Nou Sardenya.

Publicat a Notícies
Dilluns, 25 Juliol 2016 22:57

L'Europa fitxa el porter Boison

El Primer Equip de l'Europa suma un segon porter a les seves files amb fitxa de la primera plantilla, el mallorquí Boison Wynney.

Publicat a Notícies

Els socis del CE Europa i també els del CD Masnou tindran entrada de franc al partit de Copa Catalunya d'aquest diumenge a les 19 hores.

Publicat a Notícies

acidH TEB FederacioAcell