Imprimir aquesta pàgina

Triomf intercontinental del Juvenil A

Triomf intercontinental del Juvenil A Òscar Sanchís -esquerra-, tècnic de l'equip

El Juvenil A del CE Europa va disputar ahir dilluns al vespre el seu primer compromís de la pretemporada al Camp de l'Àliga contra l'equip americà Truman Bulldogs, que es troba fent una estada pel nostre territori. L'encontre va  finalitzar 3-1.

Amistós · 04/08/14 (19 H) · Camp de l'Àliga

EUROPA 3 - Truman Bulldogs 1

La primera part del duel va ser molt igualada, donat que els Bulldogs van proposar un encontre molt físic. Fruit d'això va arribar el gol visitant en una acció a pilota aturada que va acabar al fons de la xarxa després d'un refús. L'equip d'Òscar Sanchís va tenir ocasions en aquest primer temps, però no les va poder culminar.

A la represa, millor posicionament dels graciencs i Biel, disputant una pilota dividida i anticipant-se al rival, que empata l'encontre. A partir d'aquí, Dayron i Matabosch van generar moltes contres En una d'aquestes, Matabosch va cedir a Soto per fer el 2-1 a plaer. La millor condició tècnica de l'Europa el va acabar convertint en amo del partit i va acabar tancant el marcador amb un 3-1 obra de Marc Jiménez.

EUROPA: Marçal, Dani, Gabino, Alejandro, Romero, Sasson, Requena, Prats, Álex Soto, Varona i Pol... A la segona part van jugar: Jaume, Sergi, Miki, Biel, Matabosch, Vera, Dayron, Marc i Marc Soto.

GOLS EUROPA: 1-1 (Biel); 2-1 (Soto); 3-1 (Marc Jiménez).