agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Zero en contra després de nou jornades

02 Març 2020 Redacció
Marc Priego no va patir contra el Sants Marc Priego no va patir contra el Sants Àngel Garreta

L'Europa ha aconseguit signar el primer partit del 2020 amb la porteria pròpia a zero després de nou jornades encaixant.

Des del 15 de desembre, signant un 2-0 a casa contra el Manresa, que l'Europa ha encaixat almenys un gol cada partit fins aquest passat diumenge 1 de març, quan ha aconseguit deixar el zero sota pals davant el Sants, també al Nou Sardenya. Després d'aquella victòria fa dos mesos i mig l'Europa ha rebut 17 gols en 9 jornades davant L'Hospitalet, Sant Andreu, Banyoles, Vilafranca, Terrassa, Granollers, Vilassar de Mar, Figueres i Cerdanyola.

L'equip escapulat segueix com a màxim golejador de la lliga i, pels inicis del mes de desembre, era també del 'top' entre els menys golejats. Tot i seguir dins del play-off i tirant la majoria de partits endavant (6 victòries, 1 empat i 3 derrotes des del Manresa), el cert és que l'equip començava a preocupar per una sobtada i inesperada fragilitat defensiva.

La plantilla espera que el caseller a zero contra el Sants sigui un punt novament de canvi per recuperar la fortalesa de l'equip en aquest aspecte ara que la lliga entra en el seu tram decisiu.

 

acidH TEB SpecialOlympics