Imprimir aquesta pàgina

Un empat físicament massa dur

12 Agost 2019 Àngel Garreta
L'Europa suma tres partits de pretemporada L'Europa suma tres partits de pretemporada Àngel Garreta

El tercer partit de la pretemporada pels escapulats se signava amb un empat (2-2) incloent remuntada del marcador anant 2-0 per sota.

Amistós · 11/08/19 · 19:30 hores · Camp de l'Energia

SANTS
2
- 2

Massa duresa física per ser un amistós de pretemporada la que hi va haver entre el Sants i l'Europa i que l'àrbitre no va saber tallar d'arrel, especialment en algunes accions del cantó local. Amb tot, bon partit dels dos conjunts, començant manant el Sants i reaccionant l'Europa.

En pràcticament la primera acció ofensiva del partit, un 'misto' de la defensa gracienca intentant refusar una centrada va propiciar que el davanter local Navarro, sol davant porteria, fes l'1-0. Durant la primera mitja hora de joc, el perill escapulat passava per les botes de Jordi Cano en forma de centrades. Primer Varona i després David Jiménez no les van poder aprofitar.

Quan el primer temps agonitzava es van veure dos gols. Primer, el 2-0 local: centrada des de l'esquerra de Sergi i Navarro que signava el doblet controlant i rematant a la mitja volta. Sense temps per a alegries locals, David Jiménez retallava distàncies dos minuts més tard rebent una gran assistència de Martínez per encarar el porter i superar-lo en el mà a mà.

A la represa va avisar primer el Sants als cinc minuts amb una rematada de Guillermo a la creueta de la porteria. El Joc, endurit fins al moment, es va començar a escalfar fins que l'àrbitre, massa tard, va començar a repartir targetes. Amb tot, al minut 70 va arribar el golàs de la tarda, obra de Miki Puerto des de més enllà de 20 metres i buscant una rosca que es va colar a l'esquerra del porter ajustada al pal.

Fins al final tots dos equips van buscar el gol sense èxit. El contacte físic va seguir a l'ordre del dia i les faltes laterals i córners no van tenir l'èxit desitjat a cada bàndol. Res més va moure un marcador que, per ocasions, va acabar fent justícia.

SANTS: Nacho, Mulero, Sergi, Picolo, Juli, Guille, Navarro, Fabregat, David Cura, Guillermo i Fran... Van completar la convocatòria del partit: Oriol, Aleix, Marçal, Agus, Sergio, Raúl, Andreu, Monfort, Michu i Josele.

EUROPA: Marc Priego, Sergi Pastells, Josa, Àlex Cano, Guti, Miki Puerto, Varona, Alfons Serra, Martínez, David Jiménez i Jordi Cano... Van completar la convocatòria del partit: Guillen, Uri, Gabi López, Castell, Joel Jorquera, Alberto, Kilian, Li i Xavi Lao.

ÀRBITRE: Bernat Pedrol Vozmediano (Barcelona), assistit per Marcos Molina Martínez i Anael Ruiz Diaz (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Picolo, Fran i Raúl (Sants) i a Guillen, Gabi López i Castell (Europa).

GOLS: 1-0 (Navarro, 5'); 2-0 (Navarro, 40'); 2-1 (David Jiménez, 42'); 2-2 (Miki Puerto, 70').

Amistós de pretemporada.

Per l'Europa van quedar fora de convocatòria: Prats i Sergi Monsó (molèsties musculars) i Albert Martí (motius personals).

Partit disputat amb xafogor al primer temps i millor ambient al segon.

Per l'Europa van jugar dos futbolistes a prova: Li i Xavi Lao. Guti va haver d'abandonar el terreny de joc lesionat.