agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Dol dins l'europeisme per la defunció del soci número 2 de l'entitat, Carles Coll

01 Juny 2018 Redacció
Coll dirigint-se als socis en la Diada del Soci 2015 Coll dirigint-se als socis en la Diada del Soci 2015 Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Carles Coll i Closa ha mort avui a l'edat de 89 anys. Des de jove va ser un dels europeistes més fidels i implicats amb el seu club.

Nascut el dia 1 d'agost de 1928, Carles Coll era fill de pare europeista, qui també era soci durant els daurats anys 20. Donat d'alta a l'entitat el 1940, any en què l'Europa estrenava el vell estadi de Sardenya, la seva fidelitat va ser inesborrable fins la seva mort.

Pastisser de professió, Coll va implicar-se amb el club prenent part activa de la seva vida social, fidel i participatiu a totes les assemblees fins que l'edat i l'estat de salut li van permetre. L'any 2007, Coll va formar part de la mesa de les darreres eleccions a president celebrades al club i anava a ser-ho també de les de 2011 en unes eleccions que no es van arribar a celebrar per falta d'oposició.

Dotat d'una memòria extraordinària per recordar partits i esdeveniments del club, en el seu poder conservava desenes de retalls de premsa de totes les èpoques. De caràcter afable i entusiasta, va col·laborar també amb les estadístiques històriques del club aportant dades que el club no controlava sobre jugadors de mitjans del segle passat. L'any 2015 va rebre, dins el marc de la Diada del Soci i el 108è aniversari del club, la insígnia d'or i diamants a 75 anys de soci.

El CE Europa vol expressar, mitjançant aquestes línies, el condol a familiars i amics de Carles Coll, el nostre soci número 2 i un exemple de fidelitat. La cerimònia de comiat tindrà lloc demà dia 2 de juny a les 14 hores al tanatori de Sancho de Ávila. Des de dues hores abans hi haurà la vetlla a la sala número 13.


180601 coll 1
Coll, rere una urna, en les eleccions a president i junta del 2007

180601 coll 2
Bufant les espelmes al costat de l'expresident De Bode en la Diada del Soci 2015

 

acidH TEB SpecialOlympics