Per a això serveix la pretemporada

07 Agost 2019 Àngel Garreta
Una imatge del partit disputat ahir Una imatge del partit disputat ahir Àngel Garreta

Derrota per 4-1 de l'Europa a Granollers en el segon partit de pretemporada, primer de caràcter amistós i que va servir per fer proves.

Amistós · 07/08/19 · 19:30 hores · Mpal. de Granollers

GRANOLLERS
4 - 1 EUROPA

Ho diuen tots els entrenadors i jugadors de futbol i, per molt que soni a tòpic, és la veritat: la pretemporada és per experimentar, amb equips que tenen diferents ritme d'entrenament i càrrega física a les cames i, a la vegada, és un perfecte banc de proves pels tècnics. Si l'Europa ha de perdre contra el Granollers per 4-1, millor que sigui ara que no en un partit amb punts o classificacions en joc.

Primer minut i primer gol en una errada defensiva de l'Europa que Muñoz, rematant de cap al fons de la xarxa, va aprofitar per estrenar l'electrònic. La primera ocasió gracienca no va arribar fins el minut 23 quan Albert Martí va posar a prova l'exporter europeista Sergio, qui va aturar el xut en dos temps.

El partit va ser elèctric al primer temps, sovint sense mig del camp amb els dos equips sortint ràpids a les contres. Ni tan sols la pausa de refresc per la xafogor va aturar la dinàmica. Al minut 38, Castillo va rebre una passada en diagonal en un error de marca de l'Europa i, etzibant un cacau impossible a l'escaire del pal llarg, va fer el 2-0 amb què es va arribar al descans.

A la represa i passat el quart d'hora, l'Europa semblava ficar-se a disputar el triomf retallant distàncies amb el 2-1: gran jugada individual de Guillen per assistir a Albert Martí. El davanter, amb suspens, va acabar foradant la porteria local. Poc després, però, Muñoz va fer el 3-1 en una jugada similar a la del primer gol del partit.

Sense temps a respirar, el propi Muñoz, signant un 'hat-trick' va fer el 4-1 dos minuts després. L'Europa va insistir en retallar diferències però no va gaudir de cap acció ben clara de gol malgrat trepitjar sovint l'àrea. El Granollers podria haver ampliat més les distàncies però Uri Vives, a cinc minuts del final, va ser providencial en un mà a mà davant Fortuny.

GRANOLLERS: Sergio, Víctor Díaz, Eloi Zamorano, Guillem Pujol, Atabaev, Damian, Víctor Morales, Garzón, Cesc Clotet, Castillo i Muñoz... Van completar la convocatòria del partit: Víctor Garcia, Omar, Antonio Martín, Pau Darbra, Fortuny, Fabra, Álvaro, Marc Angelet, Max Llovera i Besonias.

EUROPA: Uri Vives, Guillen, Josa, Castell, Guti, Miki Puerto, Gabi López, Varona, Albert Martí, Joel Jorquera i Kilian... Van completar la convocatòria del partit: Sergi Pastells, Marc Priego, Alfons Serra, Àlex Cano, Alberto, David Jiménez, Uri, Jordi Cano i Martínez.

ÀRBITRE: Sergi Carrero Romera (Anoia).

TARGETES: Cap.

GOLS: 1-0 (Muñoz, 1'); 2-0 (Castillo, 38'); 2-1 (Albert Martí, 62'); 3-1 (Muñoz, 69'); 4-1 (Muñoz, 71').

Amistós de pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Prats i Sergi Monsó (molèsties musculars).

Partit disputat amb temps calurós però suportable.

Un error administratiu en la petició d'àrbitres per a aquest partit per part del Granollers ha provocat que no hi hagi hagut assistents, xiulant l'encontre només un àrbitre principal.