Sant Medir ja té el cartell guanyador del concurs

16 Gener 2022 Redacció
La representació escapulada al costat del guanyador del concurs i el president de Sant Medir La representació escapulada al costat del guanyador del concurs i el president de Sant Medir CE Europa

El CE Europa ha estat present a l'acte d'anunci del cartell guanyador que il·lustrarà l'edició 2022 de la dolça festa gracienca.

El disseny realitzat per Rubén Lucas ha resultat guanyador del concurs 2022. La imatge d'una nena ajupida, agafant caramels i fent el gest d'oferir-ne un al cavall d'una colla, tots ells vestits i coberts de més caramels, ha resultat el projecte triat entre tots els candidats d'aquesta edició.

Per part del Club Esportiu Europa han assistit a l'acte el president, Víctor Martínez, i la directiva de relacions institucionals, Núria Pi. Enguany es preveu que Sant Medir pugui tornar a celebrar-se sortint les colles, amb els romeus i romeves, a passejar els cavalls i camions pels carrers de forma presencial després de no poder fer-ho el 2021.

En aquest sentit, la colla pròpia de l'Europa, Els Ben Plantats, ja treballa en la planificació del proper 3 de març amb la intenció de reprendre l'alegria de repartir caramels pels carrers de Gràcia.


220116 santmedir 1
Rubén Lucas, dissenyador guanyador del cartell 2022 de Sant Medir


220116 santmedir 2
El cartell de l'edició d'enguany

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell