Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Morillo: "La Lliga Nacional és, segur, la competició més igualada de tot el futbol base"

23 Agost 2016 Àngel Garreta
El tècnic del Juvenil A durant un entrenament d'aquesta pretemporada El tècnic del Juvenil A durant un entrenament d'aquesta pretemporada Àngel Garreta

El Juvenil A del club ha finalitzat la seva particular pretemporada i ara afronta una nova lliga. En parlem amb el seu nou tècnic, Héctor Morillo.

Quina valoració fas de la pretemporada?

La valoració de la pretemporada és força bona. És cert que les sensacions en els partits d'aquest últim cap de setmana no han sigut tan bones com ens hagués agradat però quan hem analitzat els partits ens hem adonat que no ha sigut per falta d'interès. Mé aviat tot el contrari. El grup ha tingut una predisposició total durant la pretemporada i veus que per voler agradar-nos molt en el que els hi demanem, han estat una mica cohibits i això ens ha marcat una mica. Tot i això comptem amb moltíssimes cares noves i entre tots ens hem d'acabar de conèixer. No obstant, crec que estem fent un grup molt sòlid, que és el primer que volia. Per tant, el primer objectiu de moment està aconseguit.

Com afronta l'equip el calendari inicial de la lliga?

El calendari. com si hagués sigut qualsevol altre. La Lliga Nacional és, segur, la competició més igualada de tot el futbol base, tot i que ens enfrontem amb equips amb menys renom, d'altres com podrien ser Espanyol, Barça, etc... són rivals molt i molt bons. El Gimnàstic Manresa és el mateix bloc gairebé que la temporada passada, la de l'ascens. Al meu anterior club em vaig enfrontar amb ells i pel que he vist durant la pretemporada no decebran: mateix entrenador i idees molt clares. El Mataró ha fet un equip fortíssim i segur que estarà a dalt. El Josep Maria Gené, tot i que serà un equip gairebé nou, sempre fan molt bon futbol. L'any passat eren els que millor m'ho feien passar quan anava a veure'ls!


160823 morillo 1

El primer objectiu serà, imaginem, no patir tant com la temporada passada

Obvi. Això ha de ser l'objectiu principal. La idea que tenen al cap tant l'Albert Poch com l'Albert Vivó és la de poder portar jugadors del Juvenil A al Primer Equip. Per a això és bàsic que tinguem tranquil·litat per a poder treballar sobre la base que volem. En això els vull donar les gràcies per l'ajuda que hem tingut per a poder tancar fitxatges. Dit això, si no aconseguim l'objectiu serà culpa meva, donat que he sigut jo qui ha escollit els jugadors. Naturalment, en una categoria tant igualada tot pot passar. Per això és molt important tenir un grup molt fort que ens permeti continuar treballant quan arribin els mals moments. En això l'anterior Juvenil A és tot un exemple. Quan tot es va girar es van fer fortíssims i van aconseguir una salvació que pocs ja esperaven.

Amb tants filials a la categoria ocupant la zona alta, les places d'ascens no queden darrerament massa a dalt de la classificació. S'hi pot pensar?

De moment, peus a terra. Crec que hi ha equips que surten des de l'inici com a favorits per lluitar per a això: Lleida, Mollet, Mataró, Jàbac... Crec que ens porten avantatge hores d'ara. Són equips molt fets, amb molt bons entrenadors i que a priori, per a mi, són els favorits. També és cert que l'any passat segur que ningú et nombraria el Bellvitge i mira on són ara. Primer cal aconseguir un bon nivell competitiu i després, quan arribin les ultimes jornades ja en parlarem. Per treball no serà i per jugadors tampoc. Estan tots molt il·lusionats i compromesos. Intentarem fer un bon futbol per quan la gent de la Vila vingui a veure'ns s'ho passi bé i estiguin orgullosos. Si després podem competir per a alguna cosa més... doncs perfecte!

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics