Manel Lozano: "Abans de debutar em va passar pel cap tot el que he treballat per arribar aquí"

Manel en roda de premsa posterior a l'Europa-Grama Manel en roda de premsa posterior a l'Europa-Grama Àngel Garreta

Manel Lozano va ser un dels noms propis del triomf d'ahir del Primer Equip contra la Grama. Parlem amb el debutant escapulat.

Després de realitzar una molt bona pretemporada en partits amistosos amb la primera plantilla, el lateral dret del Filial, Manel Lozano, va debutar en partit oficial amb la primera plantilla i ho va fer per la porta gran: titular en un partit a l'estadi a Tercera RFEF i amb assistència de gol inclosa per obrir el marcador.

En finalitzar el matx, Manel va passar per sala de premsa per atendre Betevé i els mitjans oficials del club. Allà va desvetllar que sabia que estaria en llista de l'Europa-Grama "em van cridar per a l'entrenament de divendres, a darrera hora, per molèsties de Pastells, però no sabia si per ser titular o només convocat". Preguntat sobre la seva sortida al camp en la seva estrena oficial, el jove lateral considera que "quan ho he sabut he passat molts nervis perquè era el debut. Em va passar pel cap tot el que he treballat per arribar fins aquí".

Respecte al fet de sortir d'inici ha reflexionat que "entenc que potser han considerat els tècnics que era més fàcil cobrir directament la posició de Pastells que no pas moure tota la defensa per cobrir aquesta zona i és per això que suposo que he entrat de titular i no de suplent". El jugador del Filial ha reconegut haver "començat nerviós, però amb ganes i més confiat a mida que ha avançat el partit" i s'ha mostrat content per estrenar-se amb una assistència que "és mèrit d'una jugada també prèvia de tot l'equip, no només la meva passada".

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell