La tradicional Diada del Soci tindrà lloc al Tennis La Salut el proper 16 de juny

04 Juny 2015 Redacció
Disseny del tiquet del sopar social Disseny del tiquet del sopar social CE Europa

Com és habitual cada final de temporada des de la celebració del Centenari de l'entitat l'any 2007, el CE Europa organitza la Diada del Soci. Enguany la vuitena edició d'aquest acte social tindrà lloc al Tennis La Salut el proper dimarts 16 de juny a les 21 hores a la zona de la Pèrgola.

El Club Esportiu Europa celebra demà divendres dia 5 de juny els seus 108 anys de vida. L'acte de la Diada del Soci es convoca sempre pels volts d'aquesta data com a cloenda de temporada i també pel reconeixement a la fidelitat dels socis. Un any més hi haurà entrega d'insígnies a 75, 50 i 25 anys consecutius de socis de l'entitat, així com altres moments especials i sorteig de regals. El preu del tiquet per assistir al sopar és de 25€ pels socis (2€ més econòmic que l'any passat) i 30€ els no socis.

Es poden comprar els tiquets a oficines a partir del proper dilluns dia 8 de juny. L'horari és de dilluns a divendres d'11 a 14 i de 17 a 20 hores. El Tennis La Salut habilitarà l'espai de La Pèrgola i Jardins dels Peixos, just davant l'edifici del bar, per a aquest esdeveniment europeista.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell