Imprimir aquesta pàgina

La Fundació de la Federació Catalana reconeix i premia la Normativa Interna del club

18 Febrer 2020 Redacció
Isern va entregar a Martínez el guardó de la Fundació Catalana de Futbol Isern va entregar a Martínez el guardó de la Fundació Catalana de Futbol FCF

La quarta edició dels Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol posen en valor l'Europa en la categoria d'ètica i joc net.

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm va acollir ahir l'entrega dels premis de la Fundació de la FCF. Entre altres distincions, l'Europa va tenir un reconeixement en la categoria 'Ètica i Joc Net' per l'adaptació de la seva Normativa Interna que aplica al Futbol Formatiu masculí i femení i a l'Escola de Futbol.

Aquest reglament, que va ser impulsat fa molts anys amb èxit i reconeixement per responsables esportius i directives anteriors, ha patit, des del 24 de setembre del 2018 i a proposta de l'actual coordinació esportiva, modificacions i adaptacions en la seva reglamentació, adaptant algunes situacions a l'era actual. És per això que la Fundació Catalana de Futbol ha volgut premiar la seva aportació ètica als joves esportistes.

L'acte, encapçalat pel president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras i el de la Fundació Catalana de Futbol, Pere Guardiola, va comptar amb l'assistència del president i vicepresident del CE Europa, Víctor Martínez i Eduard Garreta respectivament. El guardó va ser entregat de mans de l'expresident europeista Joan Josep Isern, actual vicepresident tant de la FCF com de la Fundació Catalana de Futbol.

Galeria d'imatges

Articles més recents relacionats per etiquetes