Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

L'Europa torna a visitar Quatre Camins

El Pare Manel amb representants de l'Àrea Social de l'Europa El Pare Manel amb representants de l'Àrea Social de l'Europa CE Europa

Una representació de l'Europa, encapçalada per jugadors del Primer Equip, Femení, Filial i Juvenil A, i acompanyada de membres de l'Àrea Social, han visitat la presó de Quatre Camins.

Gairebé un any després de la darrera visita a la presó de joves de Quatre Camins, l'Europa ha tornat a disputar un partidet de futbol amb una part dels joves reclusos. El matx ha anat acompanyat d'una posterior xerrada informal amb els interns, compartint sensacions. L'Europa ha regalat pilotes del club i samarretes de futbol als joves. El resultat del partidet, 7 a 6 favorable als jugadors de Quatre Camins.

L'Àrea Social del club ha estat representada per Ramon Ortiz, Miquel Garcia i Xavier Lucas. Les visites que el club realitza a aquest centre penitenciari es realitzen en col·laboració amb la fundació del Pare Manel, present un cop més a la vista amb la samarreta escapulada del seu Europa.


160420 preso 1

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics