Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Jonathan Ruiz: "Tenim molt bons jugadors amb marge de millora"

28 Setembre 2022 Àngel Garreta
Jonathan Ruiz durant el darrer amistós de pretemporada Jonathan Ruiz durant el darrer amistós de pretemporada Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

És un any d'estrenes pel Filial masculí i parlem amb el seu entrenador sobre l'immediat inici de la Primera Catalana.

Jonathan, quina valoració fas de la pretemporada?
Ha estat útil per treure conclusions amb l’equip a nivell de model de joc i caràcters dins el vestidor. A nivell de joc la valoro bé, però crec que l’equip no està ni al 50% de la seva capacitat. Tenim molt bons jugadors però amb marge de millora. Hem de ser crítics i seguir madurant.

En quin punt de cohesió amb les teves idees es troben els jugadors?
Ha sigut molt fàcil transmetre al grup la nostra idea de model de joc. Són uns nois molt treballadors, amb molt talent i amb unes ganes de creixement i millora molt grans. Per tant, tenint això, el treball en aquest aspecte ha estat senzill. La predisposició del grup és immillorable.

La Primera Catalana canviarà la temporada vinent i només seguiran a la nova lliga els 5 primers. Veus possible colar-se en aquest grup capdavanter?
Quan agafes un projecte has de ser el més ambiciós possible. Si em preguntes si hi vull ser, és clar que sí! Però existeixen molts factors que determinaran la nostra classificació. El primer és l’equip, que sincerament crec que tenim plantilla per estar a dalt, però també hem de ser conscients d’on venim i que som joves i recent ascendits. On més notarem la falta d’experiència serà a la primera volta.


220928 jona

 

Què és el millor que has vist fer al teu equip aquesta pretemporada i en què creus que s’ha de millorar encara?
El millor que he vist és la forma d’entrenar que tenen. Són uns nois amb ganes de creixement. On hem de millorar és en la regularitat de la competitivitat interna. Entrenar al 100% ens permetrà competir al 100%. Hem d’aconseguir allargar aquesta competitivitat en tots els exercicis de tots els entrenaments.

Com has vist als jugadors que han fet part de la pretemporada amb el primer equip?
Són jugadors que han vingut amb un plus. El ritme de la primera plantilla beneficia a qualsevol jugador del Filial i, per tant, a tot l’equip.


Una Superlliga entre Tercera RFEF i Primera Catalana

La temporada 23/24 la Primera Catalana baixarà un esglaó per deixar pas a un únic grup de 16 equips que formaran l’anomenada ‘Superlliga’. Formaran part de la nova categoria els descendits de Tercera Divisió, els classificats entre el 2n i 5è lloc dels 3 grups de Catalana i el guanyador d’una ronda entre millors sisens.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell