Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Entrega d'aliments al Rebost Solidari

D'esquerra a dreta, el secretari de la Festa Major, Enrich Bosch, i el president de l'Àrea Social de l'Europa, Ramon Ortiz D'esquerra a dreta, el secretari de la Festa Major, Enrich Bosch, i el president de l'Àrea Social de l'Europa, Ramon Ortiz Xavier Garcia

El Club Esportiu Europa va fer entrega ahir al vespre dels 275 quilos d'aliments recollits al Torneig Festa Major Vila de Gràcia.

La primera edició d'aquest torneig de carrers i organitzadors de la Festa Major va tenir un component solidari. Cada equip participant va entregar 25 quilos d'aliments destinats al Rebost Solidari.

El Rebost Solidari és la primera activitat que impulsa Gràcia Participa. Es tracta d’una recollida d’aliments bàsics que es fa cada dimecres de 10 a 20 h amb veïns, comerços, entitats i els mateixos beneficiaris. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del pla de xoc contra la pobresa que es va aprovar l’octubre de l’any 2015 a Gràcia.

El Pare Manel, reconegut activista social i un il·lustre europeista, va impulsar aquest projecte amb una xerrada a Gràcia el passat 27 de juny. L'Europa se suma, doncs, a aquesta iniciativa al costat d'altres entitats gracienques de renom. El president de l'Àrea Social del club, Ramon Ortiz, acompanyat del secretari de la Festa Major de Gràcia, Enric Bosch, van fer l'entrega dels aliments en nom del club i de la Festa Major de Gràcia, federació implicada al màxim en tots dos esdeveniments.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics