Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

En marxa a La Sedeta l'exposició fotogràfica dels 75 anys de Sardenya

30 Juny 2016 Redacció
Xavier Vidal, autor de la xerrada d'obertura de l'exposició Xavier Vidal, autor de la xerrada d'obertura de l'exposició Àngel Garreta

El bar del Centre Cívic La Sedeta acull, fins el proper divendres 8 de juliol, la inaugurada exposició itinerant dels 75 anys de l'estadi de Sardenya.

En aquesta ocasió, la presentació pública de la mostra de fotografies va anar acompanyada d'una petita xerrada històrica a càrrec de Xavier Vidal, soci de l'Europa, penyista i un dels historiadors del club més ben documentats.

Rodejat pels plafons que formen l'exposició, Vidal va repassar, en un concentrat relat introductori, la vida del club fins l'actualitat, recordant i contextualitzant vivències actuals i passades que van acabar situant durant vuit dècades el club en l'actual ubicació del seu estadi.

Diversos socis del club es van donar cita per escoltar la xerrada i veure l'exposició, així com també habituals de La Sedeta i curiosos que, al llarg de tota la tarda, van donar una volta pel racó de l'exposició, mostrada a l'interior del bar del recinte. L'acte va tenir lloc dins el marc de la Festa Major del Camp d'en Grassot-Gràcia Nova, on l'Europa hi participa per primera vegada.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics