Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Decidits els capitans del Juvenil A

26 Agost 2017 Redacció
Luís Martín, Javi Fernández, Gerard Sastre i German Navarro Luís Martín, Javi Fernández, Gerard Sastre i German Navarro CE Europa

La Lliga Nacional s'estrena, en clau gracienca, aquesta tarda al Feliu i Codina. Hores abans, presentem els capitans i cos tècnic del Juvenil A.

La preparació de pretemporada serveix, entre altres coses físiques i tàctiques, per decidir els capitans de cada plantilla. Pel que fa al Juvenil A gracienc, aquests són Javi Fernández, Gerard Sastre, German Navarro i Luís Martín. Ells representaran el vestidor davant els seus tècnics i la direcció esportiva del club, així com sobre el terreny de joc i les relacions amb els àrbitres.

D'igual forma, el cos tècnic de l'equip queda configurat definitivament amb Gonzalo Riutort al capdavant, acompanyat pels segons entrenadors, Kentaro Tsuboi i Àlex Katib, el preparador físic, Òscar Balaguer, el fisioterapeuta, Jon Sánchez, el delegat de l'equip, Enric Vargas i els scouters i assistents de la plantilla, Hiroshi Yamada i Hideo Shimizu.

170826 capitans 1

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics