Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Darrers quatre partits a casa per 20€!

29 Març 2016 Redacció
Equip i afició units per un objectiu Equip i afició units per un objectiu Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

L'Europa vol que siguis el jugador número 12 i ajudis a assolir l'objectiu del play-off. És per això que podràs venir als darrers 4 partits a casa per només 20€ comprant un 'pack' especial d'entrades.

A la lliga li resten set partits per acabar la fase regular, quatre d'ells al Nou Sardenya: Figueres (aquest proper diumenge a les 12), Masnou, Júpiter i Granollers. Per a facilitar més afluència de públic no soci en aquest tram final de lliga, el club té a la venda, a les oficines (c/ Secretari Coloma, 140) i a les taquilles del camp (diumenge al matí des de les 10:30 i fins a l'hora d'inici del partit contra el Figueres) un paquet especial de 4 entrades, una per a cada rival que visitarà el Nou Sardenya fins a mitjans de maig, per només 20€.

Aquest preu final suposa un descompte del 50% del preu de l'entrada ordinària a taquilles per a cada partit per separat. Els interessats en retirar les entrades entre setmana ho podran fer en horari d'11 a 14 i de 17 a 20 hores a les oficines del club. Vine a animar l'Europa, comptem amb tu!

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics