agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El Sant Andreu va guanyar el campionat aleví Xè Memorial Xavier Vallejo i el Cornellà la IIa edició del torneig benjamí.

Aquest dissabte es disputarà el campionat aleví de Futbol 7 i diumenge el campionat benjamí. Ambdós de 10 a 18:30 hores.

Els penals van tornar a decidir el segon torneig d'aquest estiu a l'Europa. El Sant Andreu va superar L'Hospitalet a la final.

Un cop celebrat el torneig en categoria infantil, el proper dissabte 8 de juny es jugarà la modalitat aleví de futbol 11.

El primer dels quatre tornejos de base que l'Europa organitza aquest mes de juny va caure diumenge a mans escapulades.

Arriba el mes de juny i amb ell els tornejos de l'Europa, enguany amb el patrocini i la col·laboració de Base: Benitosports.

Nou èxit escapulat aquest cap de setmana amb el campionat de lliga del Benjamí C obtingut amb un 1-3 al camp del Congrés.

El passat cap de setmana esportiu ha deixat sensacions ben oposades a les plantilles de l'Aleví B i el Juvenil D.

Cap de setmana decisiu, amb objectius diferents, pel Juvenil D, Benjamí C i l'Aleví B. En joc hi pot haver dos títols i una permanència.

El Prebenjamí C europeista va guanyar la lliga a falta de dues jornades golejant el passat dissabte el Sistrells a domicili per 0-10.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics