agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Totes les categories en marxa

01 Octubre 2015 Redacció
Una imatge del partit del Juvenil B de la setmana passada Una imatge del partit del Juvenil B de la setmana passada Sònia Pérez

Aquest cap de setmana es posen en funcionament absolutament totes les categories de base, masculines i femenines, dels equips federats del CE Europa. Les respectives pretemporades queden enrere i la lliga centra ara tota l'atenció.

Juvenils, cadets, infantils, alevins i benjamins, futbol masculí i femení, futbol 11 i futbol 7. Totes les categories federades que no havien començat encara la lliga ho faran aquest cap de setmana. L'activitat esportiva al club, doncs, engega tota la maquinària. Al portal web oficial del CE Europa us oferirem el cap de setmana i els dilluns el resum habitual dels partits dels quatre principals equips (Primer Equip, Filial, Femení A i Juvenil A) i un resum amb galeria de fotos dels partits més destacats de base.

Així mateix, hi ha disponible a ceeuropa.cat l'agenda de partits del cap de setmana amb els horaris de tots els equips federats i la secció de resultats que s'actualitza els dilluns amb tots els marcadors.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics