agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Pinya i endavant!, les imatges de la presentació dels equips del club

El mosaic que els jugadors van fer sobre la gespa El mosaic que els jugadors van fer sobre la gespa Àngel Garreta

Un any més, la presentació dels equips federats i escolars del CE Europa va marcar el tram final d'any i va exercir el seu merescut protagonisme. En aquest article us oferim un petit resum de l'esdeveniment i els seus protagonistes destacats així com una selecció de les 17 millors fotografies de l'acte.

El periodista, exjugador i tècnic de base David Bley va ser l'encarregat enguany de presentar l'acte. Un acte resumit sota el lema "pinya i endavant", que vol motivar els més menuts de la casa a sumar en comú i mirar cap al futur com un grup unit. Després dels acords de l'himne de l'Europa, van sortir a escena els tradicionals abanderats. Enguany, les jugadores del Femení A, Andrea Granados i Carla Hernández, com abanderades d'una històrica bandera del club, David Sasson del Juvenil A amb la senyera i Sergi Cuadrillero del Filial amb la barcelonina.

Per la porta frontal del lateral van entrar posteriorment els nens i nenes de l'Escola, juntament amb els equips federats de la Fundació Privada Esportiva Europa. Tots ells van formar la paraula "pinya" en aquest ordre: Prebenjamins A i B, Benjamins A-B-C-D i E, Alevins E-F-G-H, Infantils C i D i Cadet D.

Per la porta del carrer Sardenya va entrar el Juvenil A, seguit dels Juvenils B-C i D, els Cadets A-B i C i finalment, l'Europa B. Tots ells van començar a formar la paraula "endavant". Per la porta de Secretari Coloma va entrar el Femení A. El van seguir el Femení B, el Femení C i el Femení 7. A continuació, els equips Infantil A-B i els Alevins A-B-C-D per acabar de completar la paraula.

En el torn de parlaments, Josep Esteve (monitor de l'Escola i exjugador de la mateixa durant 10 anys), va parlar sobre el lema escollit enguany per formar el mosaic sobre la gespa i els valors del seu significat. El tècnic de base Òscar Belis va reflexionar sobre la no violència en l'esport i els valors de formació dels més petits i els seus familiars.

Al tram final, parlament d'autoritats i homenatge públic a quatre persones i un ens. L'ens, Barcelona Televisió (BTV), per la seva aposta en la cobertura de l'esport modest de la ciutat. A títol personal, quatre persones destacades: el periodista Roger Matamoros (qui segueix l'Europa per BTV tots els partits), el periodista Ignasi Trapero (autor del blog 'Vamos escapulados!) i els membres del cos tècnic del Primer Equip, Juan León (fisio) i Santi Altimira (preparador físic) per la seva impagable ajuda al jugador Albert Alegre després del greu ensurt en el decurs del partit Europa-Palamós de la present temporada. Les gralles i un pilar dels Castellers de la Vila de Gràcia van posar el punt i final a l'acte.

Galeria d'imatges

Click to enlarge image 141222-base-01.jpg

Grup d'entrenadors, monitors i coordinadors que van organitzar l'acte (Galeria: Àngel Garreta)

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics