El Femení A renova les tres capitanes

08 Juny 2018 Redacció
Kaky i les germanes Porta celebrant un gol aquesta temporada Kaky i les germanes Porta celebrant un gol aquesta temporada Arxiu CE Europa (Fran Capell)

La direcció esportiva de l'Europa confirma una temporada més a Kaky, Andrea Porta i Pili Porta com a puntals de la primera plantilla femenina.

El Femení A va tancar ahir la temporada 2017/2018 amb una darrera sessió d'entrenament dirigida ja pel nou tècnic, Toni Camacho. El final del curs esportiu es tanca amb l'anunci que les tres capitanes de l'equip renoven de cara a la temporada vinent.

Ana Belén Fuertes, 'Kaky', complirà la seva cinquena temporada a l'Europa. La defensa, de 34 anys, ja havia estat al club en una etapa més breu anys enrera. Per la seva part, les bessones Andrea i Pili Porta, de 27 anys, compliran la seva sisena temporada com a escapulades. Les tres capitanes, exemple de compromís i fidelitat, són les primeres renovacions d'un equip del qual en els propers dies s'informarà de més renovacions i primeres incorporacions provinents d'altres equips.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics