Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La UFEC reconeix l'Europa-ACIDH amb motiu dels premis 'Líders de l'Esport Català'

27 Abril 2019 Redacció
Víctor Martínez amb el reconeixement rebut per l'Europa-ACIDH Víctor Martínez amb el reconeixement rebut per l'Europa-ACIDH UFEC

Una gala-sopar va servir d'escenari dels premis 'Líders de l'Esport Català' on l'Europa i ACIDH van rebre reconeixement públic.

El jurat de la primera edició dels premis Líders de l’Esport Català, organitzats per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha escollit els premiats entre diferents categories que posen en valor la dedicació de dirigents de clubs, àrbitres catalans, projectes d’esport inclusiu i de cohesió social així com els valors i el foment de l’esport. Les candidatures entre les quals ha hagut d’escollir el jurat, havien estat prèviament proposades per les federacions esportives catalanes. El jurat ha valorat tant la trajectòria professional com l’impacte de la tasca duta a terme per les diferents propostes.


190427 ufec 1
Foto de família amb tots els premiats de l'acte

 

L'Europa-ACIDH ha rebut el 'Premi projecte de cohesió social' per la seva formació d'equips adaptats -4 masculins i 1 de 100% femení, el primer de tota Catalunya en aquesta modalitat-. A la imatge superior veiem el president del CE Europa, Víctor Martínez, recollint el premi de mans de Gerard Esteva, president de la UFEC i Maite Fandos, delegada d'esports de la Diputació de Barcelona.

A l'acte també van estar presents, representant l'ACIDH, Ferran Delgado, així com representant la Federació Catalana de Futbol, Joan Josep Isern, expresident del CE Europa i vicepresident federatiu.


190427 ufec 2
Delgado, Martínez i Isern

 

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics